Sjutra konferencija za medije povodom rekordne zaplijene kokaina

Povodom rekordne zaplijene kokaina u policijskoj akciji 187 Ministarstvo unutrašnjih poslova organizuje sjutra u 11 časova konferenciju za novinare.

Iz MUP-a je najavlljeno da će se javnosti obratiti predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić, potpredsjednik Vlade Dritan Abazović i ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović.

Konferenciji će prisustvovati i direktor Uprave policije Zoran Brđanin i v.d. direktora Uprave prihoda i carina  Aleksandar Damjanović.

“Na sva pitanja novinara, koja ne obuhvataju temu konferencije, u srijedu, 1. septembra će Sekulović i  Brđanin sa svojim saradnicima odgovarati na posebnom sastanku. O tačnom terminu i drugim detaljima sastanka menadžmenta MUP-a sa novinarima javnost će biti obaviještena u ponedjeljak, do kraja radnog vremena”, saopšteno je iz MUP-a, prenosi CdM.

Podsjećamo, prije dvije noći policija je u selu Mojanovići u Zeti zaplijenila 1.400 kilograma kokaina, dosadašnji rekord zaplijene droge u Crnoj Gori. Uslijedilo je hapšenje dvije osobe – Budimira i Marine Krstović (otac i kćerka).

Leave a Reply

@crnagoravijesti
Get it on Google Play