Bar: Pronađena laboratorija za uzgoj marihuane, uhapšen osumnjičeni

Službenici Uprave policije su juče u Baru, postupajući po naredbi nadležnog sudije, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.S. (48) iz Bara, saopšteno je iz Uprave policije UP, prenosi Portal Analitika.

Kako navode u saopštenju, pretresom prostorija policija je u sobi prilagođenoj za uzgoj i proizvodnju opojne droge marihuane pronašla oko 840 grama ove opojne droge.

„U improvizovanoj laboratoriji pronađena je digitalna vaga, drobilica i posuda sa sadržajem tečnosti za koju se sumnja da je ulje kanabisa. Osim toga, pretresom je pronađen pištolj marke „CZ“ kalibra 7,65 mm, dva okvira i 44 komada municije“, navodi se u saopštenju UP. 

O događaju je, dodaju, obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.S. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. 

„U odnosu na pronađeno oružje i municiju policija je obavijestila državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji će se naknadno izjasniti o pravnoj kvalifikaciji djela“, zaključuje se u saopštenju. 

Izvor: Portal Analitika

Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply