„Amerika je postala zemlja trećeg svijeta“

Foto: CNN

SAD su na mnogo načina postale zemlja trećeg svijeta, izjavio je Donald Tramp.

„Mi smo na mnogo načina zemlja trećeg svijeta. Mi smo zemlja čija ekonomija posustaje, čiji su lanci snabdijevanja poremećeni, prodavnice nisu pune,čiji paketi ne stižu do adresa i čiji je obrazovni sistem na dnu bilo koje liste“, citira TAS S.

Kako je ranije izjavio ruski predsjednik Vladimir Putin, rat u Ukrajini označio je početak sloma američkog svjetskog poretka i prelazak na istinski multipolarni svijet, koji se zasniva, ne na liberalnom globalističkom egocentrizmu Sjedinjenih Država, već na istinskom suverenitetu naroda.

Ranije je rusko Ministarstvo spoljnih poslova pozvalo SAD da se uzdrže od akcija koje podrivaju regionalnu stabilnost i međunarodnu bezbjednost i da priznaju realnost da nema mjesta za američku hegemoniju.

„Posrnula ekonomija, problemi sa hranom i loše obrazovanje učinili su Sjedinjene Države zemljom Trećeg svijeta“, izjavio je Tramp.

Prema riječima Trampa, glavni problem Sjedinjenih Država je gubitak autoriteta u svjetskoj zajednici.

„Što je možda najvažnije, mi smo zemlja koja se više ne poštuje i ne sluša u svijetu. Mi smo narod koji je postao šala“, zaključio je Tramp.

Izvor: Portal B92

Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply