Studentu iz Crne Gore pukla arterija u Americi, neophodna pomoć za operaciju

Dvadesetogodišnjem studentu iz Crne Gore Filipu Duloviću, koji je prije tri mjeseca radi ljetnjeg zapošljavanja otputovao u Sjedinjene Američke Države, preko Work and Travel Programa, neophodna je pomoć za liječenje, piše portal Antena M.

Naime, Filipu je, iznenada, u utorak uveče pukla arterija i izazvala ozbiljno krvarenje u mozgu.

„Trenutno se nalazi na intenzivnoj njezi u bolnici Mount Sinai West na Menhetnu 59 st.  Pod stalnim je nadzorom ljekara i čeka operaciju mozga“, navodi se se u apelu za pomoć.

Nažalost, operacija je prilično skupa, a on će morati da ostane u bolnici u Njujorku narednih nekoliko mjeseci dok se ne oporavi i neće moći da radi.

„Svaka pomoć za plaćanje operacije i drugih medicinskih troškova koji neće biti pokriveni osiguranjem, kao i pomoć oko njegovih svakodnevnih životnih troškova je veoma cijenjena i mnogo će pomoći da se mladi Filip oporavi“, dodaje se.

Cilj je da se prikupi 100.000 dolara, a do sada je donirano skoro 55.000.

Filipu možete pomoći doniranjem preko platforme: https://www.gofundme.com/f/pomo-za-filipa-help-for-filip?utm_campaign=m_pd%20share-sheet&utm_medium=copy_link_all&utm_source=customer&fbclid=IwAR1FVDaaZl78Imk1TiqOOj2ObDtDRJlUy5Xr-9NR1clWLoFuE_8czcSnipM

Izvor: Portal Antena M

Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply