Borovinić-Bojović: Pobijedićemo; Dajković: Sloga će biti poraz vragu

Foto: Dan

Demokratski front večeras je predstavio listu „Za budućnost Podgorice“, sa kojom će izaći na izbore u glavnom gradu 23. oktobra.

Nositeljka liste Jelena Borovinić – Bojović poručila je kako joj je privilegija što predvodi tu političku strukturu u Podgorici.

„Nemam dilemu da ćemo pobijediti i slaviti novu budućnost za našu djecu. Građani će nam biti na prvom mjestu. Svi građani imaće pristup upravi grada i gradonačelnici kada im pomoć bude potrebna. Trideset godina je dug period. Vrijeme je da se izmirimo i gradimo budućnost Podgorice. Nastaviću neumorno da koračam i da se borim za naš grad“, naglasila je ona.

Tokom predstavljanja se obratio i kandidat Vladislav Dajković, koji je poručio da nije mogao da odbije poziv lidera Nove srpske demokratije Andrije Mandića.

„Sve sam bio spremio za svoju kandidaturu, ali nijesam mogao da odbijem poziv kolege Andrije Mandića. Sloga će biti poraz vragu. Smatrao sam da u program treba da uvrstimo i besplatnu legalizaciju kuća“, poručio je on.

Podsjetimo, uz konstituente Demokratskog fronta, na listi „Za budućnost Podgorice“ su i kandidati iz Prave Crne Gore, Slobodne Crne Gore i Jugoslovenske komunističke partije.

Izvor: Portal Analitika

Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply