Evo šta se dešava kad nekog blokirate na Whatsapp-u

WhatsApp je popularna alternativa za uobičajene aplikacije za razmjenu poruka, kao što su iMessage i Facebook Messenger, a mnogi ovaj servis koriste kao glavni način komunikacije sa drugima.

Servis predstavlja dobru opciju za slanje poruka ili za grupne razgovore, ali ponekada postaje neophodno da nekoga i blokirate na WhatsAppu. Razlog može biti to što dobijate poruke ili pozive od nepoznatih brojeva, ili vas neko od kontakata uznemirava.

Blokiranje nekoga je lak način da prekinete kontakt i komunikaciju a da pri tome ne morate da imate neugodnu konfrontaciju sa nekim. WhatsApp neće obavijestiti osobu da ste je blokirali.

Kada nekoga blokirate na WhatsAppu, prestaćete da dobijate poruke i pozive od njih. Čak i ako nastave da šalju poruke, one se neće prikazivati na vašem telefonu.

Isto tako, vaše infrormacije – ažurirani statusi, izmjene profilnih fotografija i “last seen” oznake – više neće biti vidljive osobi koju ste blokirali.

Iako ste nekoga blokirali na WhatsAppu, ta osoba neće biti uklonjena iz liste kontakata. Da biste to učinili, njihove kontakte ćete iz telefona morati da uklonite ručno.

U bilo kom trenutku, osobe koju ste blokirali možete i da odblokirate i da nastavite komunikaciju sa njima.

Izvor: Portal Analitika

Get it on Google Play
Evo šta se dešava kad nekog blokirate na Whatsapp-u
Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply

Иди на врх