Beograd: Saslušan serijski silovatelj Igor Milošević

Foto: Informer/Aleksandar Jovanović

Serijski silovatelj i višestruki povratnik Igor Milošević saslušan je pred Prvim osnovnim tužilaštvom u Beogradu, piše Antena M.

On je negirao krivična djela koja mu se stavljaju na teret.

„Nakon toga zamjenik tužioca je predložio sudu da se u odnosu na osumnjičenog odredi pritvor: zbog opasnosti da neće biti moguće obezbijediti njegovo prisustvo u postupku, zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao uticati na svjedoke koji tek treba da budu ispitani, kao i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao učiniti djelo kojim prijeti, a sve to uzimajući u obzir njegovu raniju višestruku osuđivanost“, naveli su iz tužilaštva.

Takođe, radi provjera navoda krivične prijave tužilaštvo će ispitati oštećene, eventualne druge svjedoke, zatim će narediti komisijsko psihološko-psihijatrijsko vještačenje osumnjičenog na okolnost njegove uračunljivosti, a potom će donijeti odluku, o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena.

Milošević je uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti, po prijavi tabloida „Informer“.

„Informer“ je prethodno sa Miloševićem objavio intervju, što je izazvalo glasnu osudu javnosti i dovelo do više protesta ispred redakcije tog lista.

Izvor: Portal Antena M

Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply