Srbin teško povrijeđen u tuči u Cirihu

Foto: Profimedia

Maloljetnik (17) preminuo je od posledica povreda zadobijenih u tuči u noći između nedelje i ponedeljka kod autobuske stanice u Cirihu, u kojoj je teško povrijeđen i srpski državljanin (24), piše Nova RS.

Do fizičkog obračuna više mladića došlo je nešto posle ponoći, a građani su pozvali operativni centar ciriške policije i prijavili da se na autobuskoj stanici i u neposrednoj blizini nalazi više povrijeđenih osoba.

Na lice mjesta je odmah stigao i sanitet Hitne pomoći, ali je 17-godišnji tinejdžer, usled zadobijenih povreda, preminuo na licu mjesta.

Prema prvim rezultatima istrage, državljanin Švajcarske je lakše povređen, dok su teške povrede zadobili Srbin (24), Švajcarac (19) i Portugalac (17).

„Dvojica Švajcaraca, starosti 19 i 24 godine, koji su zatečeni u stanu u blizini, privedeni su jer policija sumnja da bi mogli dati informacije koje će rasvijetliti ovaj slučaj“, prenose mediji u Švajcarskoj.

Povređenim učesnicima tuče je određen pritvor, a razgovor sa njima biće obavljen kada se za to steknu uslovi, odnosno po izlasku iz bolnice.

Izvor: Nova RS

Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply