Bar: Zbog napada na policajce uhapšena jedna osoba

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ su u Baru krivično procesuirali tri osobe od kojih je jedna uhapšena.

“Naime, krivično djelo krađa stavlja se na teret maloljetnom A.L. (17) koji je, kako se sumnja, 29. septembra oko 05.30 časova ušao u unutrašnjost jedne pekare i koristeći nepažnju zaposlenih, ukrao novac iz registra kase, te se udaljio sa lica mjesta. Protiv njega je podnijeta krivična prijava”, saopšteno je iz policije, prenosi portal CdM.

Za krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga sumnjiči se N.H. (30).

“Postupajući po naredbi Osnovnog suda u Baru, policijski službenici su izvršili pretres kuće i drugih prostorija koje koristi lice N.H. u mjestu Dobra voda i tom prilikom pronašli opojnu drogu marihuana ukupne težine 15,4 grama kao i vagu za precizno mjerenje”, navode iz policije.

Upoznat je dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se protiv N.H. u redovnom postupku podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga.

Napad na službeno lice u vršenju službene radnje je krivično djelo koje se na teret stavlja M.Z. (30) iz Bijelog Polja, stalno nastanjen u Baru koji je, kako se sumnja, 2. oktobra oko 02.30 časova zaustavljen kao učesnik u saobraćaju od strane saobraćajne patrole radi kontrole.

“M.Z. je odbio da se podvrgne alkotestiranju, te zatim verbalno napao dva policijska službenika, nakon čega jednog od njih i fizički, nanoseći mu tom prilikom lakše tjelesne povrede. Tužilac koji je upoznat sa događajem je naložio da se M.Z. uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene radnje”, navode iz policije.

Izvor: Portal CdM

Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply