Abazović: Evo vam ga Milo Đukanović sa škaljarcima

Foto: YouTube screenshot

Odbor za bezbjednost i odbranu danas saslušava čelnike Vlade, policije, Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) i tužilaštva povodom aktuelnih dešavanja u bezbjednosnom sektoru, sa osvrtom na eventualni šverc cigareta, i oblasti međunarodne diplomatije.

Sjednici prisustvuje i premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović.

„Moje saslušanje ide danas, saslušanje nekog ko nije tu ide sutra ili prekosutra… Dobro je da javnost danas čuje da ono što ja znam vodi do njih. Ja sam relaksiran. Molim vas održite moje kontrolno saslušanje. 

Ne daj Bože da nemamo podršku međunarodnu. Svi koji se bore protiv kriminala zaboravljeni. Ja ću da iznesem podatke i pokažem podatak veuzane za ‘brata Abaza’ i pokažem vam fotografiju Mila Đukanovića sa škaljarcima.

U početku, brat Abaz ne ostaje nikom dužan, nije bratski. Ko su vrlo dva poznata, jedan nije živ, drugi je u zatvoru, reći ću vam imena i prezimena. Očekivao sam da krene kampanja, vrlo sam je dobro čuo. Ovo što radi ministar odbrane sa poslanicima koji će tek da dođu na red. Evo vam ga Milo Đukanović sa škaljarcima Zoran Mrvaljević Mrva i gospodin koji nije među živima. Sačekajte foto session i znajte da ima popa nad popom“, rekao je Abazović.

Andrija Mandić iz DF -a kaže da iskazuje spremnost da Abazović danas kaže sve što ima, ali ističe da to što ima da kaže sačeka do sjutra pa da imamo potpunu razmjenu agrumenata.

Izvor: Antena M

Get it on Google Play
Abazović: Evo vam ga Milo Đukanović sa škaljarcima
Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply

Иди на врх