„Svi u akciju da pronađemo Fića“

Foto: screenshot

Predsjednik Udruženja raftera i stanovništva NP Durmitor Veljko Ostojić apelovao je da se svi uključe u akciju potrage za dječakom, prije nego nivo rijeke Tare poraste.

„Ne smijemo dozvoliti da Tara bude ovakva i da poraste nivo rijeke, zato svi u akciju ovih dana da pronadjemo Fića, najavljuju fino vrijeme! Tara je brza i hladna, nepristupačni tereni i pazite se -budite oprezni“, poručio je Ostojić, piše Portal Analitika.

Kako je kazao, u potragu su uključeni profesionalni ronioci iz Bijele, vojska CG i momci koji rone na dah, skiperi Tare, Mojkovca, Kolasina, Pljevalja, Žabljaka i prijatelji rafteri sa Šćepan Polja, policija Žabljaka i Pljevalja i antiteroristicka jedinica policije, radnici NP Durmitor, Služba spašavanja Plužine na čelu sa Mirkom Cicmilom, vatrogasci sa Žabljaka, Pljevalja, Mojkovca i Nikšića, vlasnici hotela, prodavnica ,restorana , gradjevinskih firmi, rodbina i gradjani koji obilaze priobalni dio Tare.

Podsjetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak poginula je majka, dvadesetsedmogodišnja J. V. Jedno dijete je izvučeno iz provalije sa povredama i prevezeno u pljevaljsku bolnicu, dok je tijelo drugog djeteta pronađeno.

Izvor: Portal Analitika

Get it on Google Play
Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply