Novi detalji: Od pet metaka u tijelu Borilovića, samo jedan policijski

Foto: TVCG screenshot

Obdukcioni nalaz tijela Vuka Borilovića koji je sredinom avgusta na Cetinju ubio deset i ranio šest osoba pokazao je da su sve povrede od metaka kojima je pogođen bile smrtonosne.

Ko je sve pucao tog dana na Borilovića u tužilaštvu za portal RTCG, međutim, nijesu mogli kazati, osim što su nezvanično dali podatak da je od pet metaka pronađenih u tijelu Borilovića jedan policijski, a za ostala četiri nije utvrđeno iz kojeg oružja su ispaljeni.

Pet metaka iz dva pištolja završilo je u tijelu Vuka Borilovića koji je 12. avgusta ubio deset osoba na Cetinju.

Nalaz balističkog vještačenja, kako je za portal RTCG saopštila rukovoditeljka Višeg državnog tužilaštva Lepa Medenica, nije otkrio ko je sve pucao.

Kako nezvanično saznaje taj portal, za sada nepoznata osoba upucala je Borilovića sa četiri projektila dok je iz pištolja policijskog službenika – ubica pogođen jednim metkom.

Iz tužilaštva je saopšteno i da se iz nalaza obdukcije Borilovića, zaključuje da su sve povrede od metaka bile smrtonosne.

U slučaju iz naselja Medovina, saslušano je više građana, a u tom svojstvu i Cetinjanin Neno Kaluđerović za kojeg se u javnosti pojavila informacija da je zaustavio krvavi pir.

Podsjećamo, on je ranije predao istražiteljima pištolj koji posjeduje i koji je takođe vještačen. Međutim kako saznajemo, nalaz je pokazao da iz tog oružja, Borilović nije pogođen.

U tragediji na Cetinju prije dva mjeseca, u razmjeni vatre, ranjen je i policijski službenik čije su kolege, kako je ranije saopšteno, u pravcu ubice ispalile više od 20 metaka.

Izvor: Portal RTCG

Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply