Vuksanović-Stanković: Ovo je nezapamćena izdaja još od 1918-e, ocjena nula za Abazovića

Foto: CdM/arhiva

Abazović je završio političku karijeru i politička je prošlost Crne Gore. Ući će u istoriju kao čovjek koji je radio protiv državnih i nacionalnih interesa. Ovo je nezapamćena izdaja od 1918. godine,  koja se ovog puta ponavlja kao farsa. Građani mu ne vjeruju”, navodi u izjavi za CdM poslanica SDP-a Draginja Vuksanović-Stanković.

Dodaje da su svi  shvatili da on jedno priča, drugo radi.

“U tim lažima i prevarama on zapravo prikriva svoje kriminalne djelatnosti koje će vrlo brzo izaći na vidjelo. Njegov politički rad zavređuje ocjenu nula jer umjesto da Crnu Goru vodi putem evropskih integracija, kako bismo danas bili na pragu EU, Abazović je štiteći interese zvanične politike Srbije, radio protiv interesa Crne Gore”, istakla je Vuksanović-Stanković.

Vuksanović Stanković navodi da je premijer u tehničkom mandatu uradio sve da proces evropskih integracija ostane u blokadi.

Podvlači i da je Crnu  Goru doveo pred bankrot zahvaljujući, kako ističe, neznalicama koje je okupio oko sebe.

“Želi se stvoriti slika kako je Crna Gora pala na koljena. Ali, to neće proći. Ne može niko, pa ni Dritan baciti slobodarsku i ponosnu Crnu Goru na koljena. Nije to pošlo za rukom ni brojnima prije njega, a koji su radili protiv interesa Crne Gore i protiv njene državnosti. Abazović je prošlost, a nakon njega Crna Gora nastavlja da gradi svoju svjetliju budućnost”, zaključila je Vuksanović Stanković u razgovoru za CdM.

Izvor: Portal CdM

Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply