Nesvakidašnja akcija na Durmitoru: Planinar dobio „cipele“

Foto: Gorska služba spašavanja

Pripadnici Gorske službe spašavanja „isporučili“ su državljaninu Srbije N. F (1992) na Durmitoru cipele broja 46, zahtjev koji je on ranije putem OKC-a 112 Direktorataza za zaštitu i spašavanje MUP-a uputio.

Podsjećamo, iz Gorske službe spašavanja ranije su podijelili da im je državljanin Srbije uputio poziv sa zahtjevom da mu dostave par cipela ili patika isključivo broj 46, jer je svoje – poderao.

Ovu godinu će, kako ističu, pamtiti po mnogim bizarnim pozivima i akcijama.

„Podsjećanja radi, našeg državljanina prije nekoliko mjeseci zaboljele su noge (dobio grčeve) potom je uslijedio poziv za nas sa željom da pošaljemo helikopter po njega kako bi ga spuštili sa Durmitora. No, današnji poziv/akcija će svakako ući u one koje će svoje mjesto naći u odgovoru na pitanje novinara: „Možete li nam reći neku zanimljivost sa akcija?“. Naime, putem OKC-a 112 Direktorata za zaštitu i spašavanje MUP-a državljanin Srbije uputio je poziv sa zahtjevom da mu dostavimo par kako reče cipela ili patika isključivo broj 46 jer je svoje poderao“, naveli su iz Gorske službe spašavanja.

Dodaju da „cijeneći činjenicu da brza pošta i kurirske službe ne vrše dostavu na nepristupačnom terenu“, ne preostaje im ništa drugo nego da krenu u akciju i spase bosonogog.

„Samo se nadamo da će i cipele/patike biti taman. P.S Prije odlaska na put provjerite svoje vozilo, pardon – cipele. Nadamo se da nas kurirske službe neće dozivjeti kao konkurenciju“, poručili su iz Gorske službe spašavanja Crne Gore.

Izvor: Pobjeda

Get it on Google Play
Nesvakidašnja akcija na Durmitoru: Planinar dobio „cipele“
Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply

Иди на врх