Draginja Vuksanović-Stanković dobija prijeteće i mizogine poruke: „Nećeš se sakriti“

Foto: Pogled

Poslanica Socijaldemokratske partije (SDP) Draginja Vuksanović-Stanković prijavila je sinoć nepoznato lice ili više njih koji su joj sa Viber grupe slali poruke uvredljive sadržine, prijetnje kao i nasilno seksualne prirode.

Vuksanović-Stanković je sinoć dala izjavu u policiji, prenosi Pobjeda.

Kako je kazala za portal Standard, jutros su je sklonili iz Viber grupe, vjerovatno, kako kaže, jer policija radi svoj posao i provjerava autore poruka.

Vuksanović-Stanković je za Standard navela da su poruke prijetnje i najgnusnijih mizoginih i seksualnih insinuacija samo nastavak ono što se događa u kontinuitetu u posljednje dvije godine.

„Sinoć su me ubacili u tu grupu i poslali besprizornu poruku koju sam izbrisala, jer sam izašla iz grupe odmah nakon toga. Dodali su me ponovo i nastavili da prijete. U jednoj od tih poruka pisalo je – Nećeš se sakriti, što je eksplicitno upozorenje da mi neće dati mira. Nadam se da će policija uraditi svoj dio posla“, istakla je poslanica SDP-a.

Podsjećamo, Vuksanović-Stanković je pod 24-časovnom policijskom zaštitom zbog kontinuiranih prijetnji koje traju duži vremenski period.

Izvor: Pobjeda

Get it on Google Play
Draginja Vuksanović-Stanković dobija prijeteće i mizogine poruke: „Nećeš se sakriti“
Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply

Иди на врх