UP: Identifikovane tri osobe koje su prijetile Draginji Vuksanović-Stanković

Iz Uprave policije saopšteno je da su identifikovali tri osobe koje su, kako se sumnja, uputili uvrede i prijetnje poslanici SDP-a Draginji Vuksanović-Stanković.

“Policiji je sinoć u 23:47 časova podnijela prijavu D.V.S. protiv nepoznatog lica zbog upućenih riječi uvrjedljive i prijeteće sadržine na jednoj Viber grupi, a u koju je ovo nepoznato lice oštećenu dodalo bez njene saglasnosti. Pripadnici policije su preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti identifikovali tri lica, preduzeli mjere i radnje u cilju prikupljanja obavještenja, rasvjetljavanja ovog događaja, te je u toku dalji rad na ovom predmetu, uključujući i pravnu kvalifikaciju i eventualno preduzimanje drugih policijskih ovlašćenja”, naveli su iz Uprave policije.

Podsjećamo, Vuksanović-Stanković sinoć je bila meta besprizornih uvreda, gnusnih poruka, mizoginije, prijetnji i poziva na nasilničko ponašanje prema njoj.

Kako je poslanica SDP-a kazala za CdM, njen privatni broj telefona neko je dodavao u više Viber grupa gdje kako bi ona mogla da čita poruke koje joj šalju. U porukama je bilo poziva na nasilje, poruka eksplicitno nasilne seksualne prirode.

Izvor: CdM

Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply