SP: Evo ko igra danas i u kojem terminu

Četvrtog dana na Mundijalu u Kataru na programu su mečevi iz grupa „E“ i „F“, a ljubitelji fudbala širom svijeta vidjeće i četiri selekcije (Hrvatska, Belgija, Njemačka i Španija) od kojih se mnogo očekuje, piše portal RTCG.

Dan otvaraju Hrvatska i Maroko i po svim predviđanjima apsolutni favoriti su Hrvati.

Drugi meč u Grupi F je i poslednji u toku dana (20 časova), a sastaju se Belgija i Kanada. Mnogi ključni igrači belgijske ekipe su donekle prošli svoj zenit. Ipak, Belgija ima Kevina de Brujnea, koji je sigurno jedan od najboljih veznih fudbalera današnjice i jasno je da će ekipa Kanade biti favorit.

Novi selektor Njemačke Hansi Flik došao je sa zadatkom da probudi uspavanog fudbalskog velikana. Od 14 časova imaće za protivnike uporne Japance.

U grupi E ove srijede od 17 časova igra se još jedna vrlo zanimljiva utakmica, u kojoj će u Dohi snage odmjeriti Španija i Kostarika.

Selektor Španaca Luis Enrike pun je optimizma, jer je ostvario zapažene rezultate na prethodnim velikim takmičenjimaa, kako na Evropskom prvenstvu, tako i u Ligi nacija.

Kostarika ulazi kao autsajder, ali možda to ipak može i da bude i dobar podsticaj jer neće imati opterećenje i velika rezultatska očekivanja. 

Raspored:

11h Maroko – Hrvatska, grupa “F”

14h Njemačka – Japan, grupa “E”

17h Španija – Kostarika, grupa “E”

20h Belgija – Kanada, grupa “F”

Izvor: RTCG

Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply