Bar: Rasvijetljeno pet krađa, pronađena municija, kokain, vaga za precizno mjerenje

Foto: Twitter

Barska policija je izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi H.H. (37). Pronađena je municija, kao i manja količina opojne droge kokain i vaga za precizno mjerenje, saopšteno je iz Uprave policije. 

„Po nalogu postupajućeg tužioca protiv H.H. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok je policija protiv ovog lica podnijela i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz čl. 52 Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga“, navodi se u saopštenju, prenosi Portal Analitika.

Takođe, pripadnici barske policije rasvijetlili su, kako navode, četiri krivična djela krađa koja su izvršena na štetu četiri zaposlene osobe u jednom maloprodajnom objektu u Baru.

„Sumnja se da je jedno maloljetno lice (15), 22. novembra oko 15.00 časova, koristeći nepažnju oštećenih lica, ušlo u unutrašnjost magacinskog prostora pomenutog butika i iz ženskih torbi vlasništvo oštećenih zaposlenih, otuđilo veću količinu novca“, navode iz Uprave policije. 

Za još jedno krivično djelo krađa izvršeno u Baru sumnjiči se V.K. (37) koji je, kako se sumnja, 21. novembra oko 08.00 časova u naselju Bjeliši, ušao u dvorište oštećenog lica i iz garaže otuđio biciklo.

Protiv ova dva lica podnijete su krivične prijave u redovnom postupku.

Izvor: Portal Analitika

Get it on Google Play
Bar: Rasvijetljeno pet krađa, pronađena municija, kokain, vaga za precizno mjerenje
Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply

Иди на врх