Državljanin Srbije osumnjičen da je provalio u stan i ukrao novac, Novljani za prodaju droge i zloupotrebu službenog položaja

Policija je u Herceg Novom lišila slobode osobu koja se sumnjiči za krivično djelo teška krađa, saopšteno je iz Uprave policije. 

„Sumnja se da je A.R. (26), državljanin Republike Srbije izvršio ovo krivično djelo na način što je podesnim sredstvom nasilno otvorio prozor stana oštećenog lica odakle je otuđio novac u iznosu od 3.000 eura. Izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi A.R. u Igalu gdje je pronađen dio otuđenog novca u iznosu od 1.435 eura koji je vraćen vlasniku, dok je A.R. uhapšen i priveden nadležnom sudiji na dalje odlučivanje“, saopšteno je iz Uprave policije, prenosi Portal Analitika.

Takođe, pretresom stana pomenutog pronađena je i manja količina opojne droge marihuana na osnovu čega je protiv A.R. podnijeta i prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

„Osim toga, pripadnici hercegnovske policije su proaktivnim djelovanjem u cilju suzbijanja ulične prodaje opojnih droga kod lica A.S. (22) iz Herceg Novog pronašli 39 grama opojne droge marihuana koju je držao kod sebe upakovanu u 17 pvc pakovanja i sumnja se, koristio za uličnu prodaju“, navode u saopštenju.

On je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

„Takođe, u Herceg Novom će zbog krivičnog djela zloupotreba položaja u privrednom poslovanju odgovarati S.B. (35). On je ovo krivično djelo izvršio na način što je, vršeći poslove na benziskoj pumpi u Igalu protivpravno prisvojio novčani iznos od 1.000 eura“, ističu iz Uprave policije. 

Izvor: Portal Analitika

Get it on Google Play
Državljanin Srbije osumnjičen da je provalio u stan i ukrao novac, Novljani za prodaju droge i zloupotrebu službenog položaja
Pridruži se Telegram zajednici

Leave a Reply

Иди на врх