Službenik MUP-a i dvojica Budvana osumnjičeni za prebijanje sugrađanina

Protiv službenika Ministarstva unutrašnjih poslova S. Č. (31) iz Budve i dvojice njegovih sugrađana E. Č. (32) i S. P. (41) podnijete su krivične prijave zbog sumnje da su pretukli M. F. (28) iz Budve.

Kako je Pobjedi saopšteno iz Uprave policije, Odjeljenje bezbjednosti Budva je 10. novembra obaviješteno od Hitne medicinske pomoći Budva da je u njihove prostorije pristupio M. F. (28) iz Budve sa povredama glave.

“Policijski službenik je u prostorijama Hitne medicinske pomoći uzeo izjavu od M. F. koji je izjavio da je povredu zadobio prilikom pada ispred porodične kuće”, precizirali su iz policije.

Dodaju da je iste večeri M. F. telefonom prijavio da su ga u Starom gradu Budva fizički napala nepoznata lica i nanijela mu povrede, te da će sjutradan doći u službene prostorije kako bi podnio detaljnu prijavu o mjestu, vremenu i načinu zadobijenih povreda.

U međuvremenu, policijski službenici su došli do saznanja da je M. F. hospitalizovan u Kliničkom centru Crne Gore i da je zadobio teške tjelesne povrede.

“Policija je prikupila obavještenja od svih lica koja su u kritičnom periodu boravila u ugostiteljskom objektu, a izvršeno je i izuzimanje video-zapisa sa video-nadzora tri ugostiteljska objekta, a o svemu je upoznat državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru “, saopštili su Pobjedi iz policije.

M. F. je u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica pristupio 19. novembra, nakon obavljenih ljekarskih kontrola, kojom prilikom su od njega prikupljena obavještenja na okolnosti ovog događaja.

Kako su kazali iz policije, nakon konsultacija sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru podnijeli su krivične prijave protiv E. Č. (32), S. Č. (31) i S. P. (41), svi iz Budve, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Izvor: Pobjeda

Leave a Reply

@crnagoravijesti
Get it on Google Play