Njemci traže ženu sa Balkana koja je opljačkala firmu u Štutgartu

Foto: Stuttgart Polizei

Policija u Štutgartu traži ženu (42) koja se sumnjiči da je u oktobru ove godine ukrala više od milion eura koristeći svoj posao u kompaniji za prevoz novca, a za informacije koje bi dovele do njenog hapšenja nudi se nagrada od 37.500 eura.

Navodno se radi o ženi sa prostora bivše Jugoslavije. U ovom trenutku nije poznato gdje se nalazi ova žena. Poznato je kako je prije nego što je počinila krivično djelo živjela u Štutgartu, ali joj se posle ove nevjerovatne pljačke gubi svaki trag, prenosi Dan.

Među njenim karakteristikama koje navodi policija, osumnjičena ima nekoliko tetovaža po cijelom tijelu, posebno na rukama.

„Nagrada je 37.500 eura i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj neka se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778“, saopštila je policija u Štutgartu.

Ona je 14. oktobra ove godine ukrala više od milion eura iz kompanije za prevoz novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena.


Kako je saopštila policija, žena je iz prostorija kompanije oko 15.10 sati ukrala više od milion eura. Kao zaposlena imala je pristup novcu, a krađa je uočena istog dana. Policija u svom saopštenju nije navela kako je 42-godišnjakinja uspjela iznijeti toliki novac iz preduzeća. S obzirom na to da nije poznata njena lokacija, moguće je da se nalazi u nekoj od zemalja bivše Jugoslavije.

Izvor: Dan

Leave a Reply

@crnagoravijesti
Get it on Google Play