Sjutra skup dijaspore u Podgorici

Foto: ilustracija

Savez asocijacija Crne Gore u Njemačkoj organizuje Skup dijaspore Crne Gore koji će se održati sjutra sa početkom u 19 sati u Bemax Areni u Podgorici.

“Ovaj skup je skup dijaspore protiv onih koji na najgrublji način ignorišu stavove i preporuke međunarodne zajednice koji besprizorno gaze Ustav, zakone i druge pozitivno pravne norme naše države i stoga u cilju podrške brojnim građanskim aktivistima, slobodnim građankama i građanima i većinskoj Crnoj Gori okupićemo se sjutra u Bemax areni kako bismo rekli NE svim anomalijama koji oblikuju crnogorsku društvenu i političku scenu”, kažu u saopštenju. 

Kako navode, pred prošlošću predaka, budućnosti potomaka dužni su da daju sopstveni doprinos da bi Crna Gora prebrodila dvoipogodišnju krizu. 

“Te je vratimo na evropski put kojem pripada i slijedeći progresivne i savremene vrijednosti zajedno dosanjamo san o članstvu naše države u EU. Zato, ćemo mi građanke i građani Crne Gore ponovo biti tamo gdje se brani dostojanstvo i ustavni poredak naše države. U srijedu u 19 časova ćemo se ponovo okupiti, i svi zajedno poručiti zlonamjernoj vlasti da smo ujedinjeni da sačuvamo našu kuću, Crnu Goru! Vratićemo je društvu kojem pripadaju civilizovane, demokratske, moderne države”, zaključuju u saopštenju. 

Izvor: Portal Analitika

Leave a Reply

@crnagoravijesti
Get it on Google Play