Berancu zadržavanje do 72 sata zbog nesreće u tunelu Lokve

Osnovno državno tužilaštvo u Beranama osumnjičenom A.C. iz tog grada odredilo je zadržavanje u trajanju do 72 sata, a povodom saobraćajne nesreće u tunelu Lokve 5.januara u kojoj je jedna osoba stradala.

“Povodom saobraćajne nezgode koja se 5. januara 2023. godine oko 18,25 časova dogodila na magistralnom putu Rožaje-Berane, u tunelu Lokve, opština Berane, a u kojoj je smrtno stradao S.K. iz Rožaja, dok je teške tjelesne povrede zadobio A.C iz Berana, državni tužilac iz Osnovnog državnog tužilaštva u Beranama Marko Bojović je saslušao osumnjičenog A.C. iz Berana, nakon čega mu je odredio zadržavanje u trajanju do 72 časa. Osumnjičenom A.C. je određeno zadržavanje zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo-teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja”, piše u saopštenju iz tužilaštva, prenosi portal RTCG.

Podsjetimo, u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 5. januara oko 18 sati i 25 minuta, u tunelu Lokve poginuo je Senad Kalač (29) iz Rožaja. Iz OKC policije saopšteno je Portalu RTCG tada i da su u udesu teško povrijeđene dvije osobe.

Izvor: RTCG

@crnagoravijesti
Get it on Google Play

Leave a Reply