Slučaj nestale Srpkinje Ane Volš: Evo šta su istražitelji pronašli

Foto: Twitter

Istražitelji koji tragaju za dokazima o nestanku Srpkinje Ane Volš u Americi pronašli su kese za smeće pune krvi, sekiru, testeru, tepih i upotrebljena sredstva za čišćenje u blizini magacina u Pibodiju u američkoj državi Masačusets, prenosi lokalna televizija Ve-Be-Ze.

Televizija saznaje i da je policija u ponedeljak pretražila centar za reciklažu jugoistočnog Masačusetsa, ali nije ništa pronašla. Postrojenje pretvara otpad u struju u roku od jednog dana, tako da je sve što je tamo dovezeno prije nekoliko dana vjerovatno je prošlo kroz spalionice.

Ana Volš nestala je 1. januara rano ujutru kada je trebalo da ode na bostonski aerodrom Logan i odatle otputuje u Vašington zbog posla. Njen nestanak prijavio je suprug tri dana kasnije.

Brajan Volš je u ponedeljak uhapšen zbog osnovane sumnje da je lagao istražitelje i određena mu je kaucija od pola miliona dolara, a on je negirao krivicu.

Pojedini američki mediji prenose nepotvrđene navode da je Brajan Volš na internetu pretraživao kako se riješiti tijela žene od 52 kilograma.

Iz tužilaštva je saopšteno da je u porodičnoj kući Volšovih, u podrumu, tokom vikenda pronađen nož i krvave mrlje.

Izvor: B92

Leave a Reply

@crnagoravijesti
Get it on Google Play