Medojević: U Spajićevoj vili dogovorena duvanska koalicija URA-e i Evrope sad

Foto: Vijesti/ Savo Prelević

Više domaćih i međunarodnih izvora mi je potvrdilo informaciju da se u Spajićevoj vili u Kotoru (Muo) dogovaralo miniranje formiranja 44. Vlade i nova koalicija URA-e i Evrope sad, tvrdi lider PzP-a Nebojša Medojević.

„Duvanska mafija koja na platnom spisku drži Abazovića i Spajića , naredila je da se 44. Vlada ne formira, jer su njihove procjene da bi ulazak DF u Vladu i koordinacija reformi u sektoru bezbjednosti ugrozila njihove interese, zaustavila šverc i osnažila GST Novovića u intenziviranju borbe protiv mafije“, kaže Medojević.

Ovo je, prema njegovim riječima, samo bilo uvodno formiranje duvanske koalicije između URA-e i Evrope sad, i još jedan očajnički pokušaj da spriječe DF da na sledećim izborima bude ubjedljivo najjača politička grupacija , što bi značilo da bi DF bio ključni segment nove Vlade i da bi se temeljne reforme , konačno sprovele.

„Ovu duvansku koaliciju podržavaju i neke strane službe i strukture koje žele da nastave kolonijalnu dominaciju i da vide samo svoje sluge i poslušnike u Vladi. Nije isključeno da duvanska mafija uz pomoć nekih stranih službi u ovu duvansku koaliciju vrbuje i još neke partije i pojedince , u paničnom strahu od sve snažnijeg DF i sve izvjesnijih radikalnih reformi i formiranja prve suverene , samostalne i patriotske Vlade na koju strani faktor i duvanska mafija neće imati uticaj“, poručuje Medojević.

Izvor: Portal Analitika

Leave a Reply

@crnagoravijesti
Get it on Google Play