Posljednje poruke koje je Ana Volš poslala svojoj majci

Milanka Ljubičić (69), majka Ane Volš (39), rođene Beograđanke kojoj se svaki trag izgubio 1. januara u gradu Kohasetu u Masačusetsu, u ekskluzivnoj ispovjesti za list Nova otkriva da joj se ćerka samo nekoliko dana prije nestanka žalila da ima probleme sa suprugom Brajanom (46) oko djece. Ipak, i pored činjenice da je Brajan optužen za ubistvo njene ćerke, Milanka se i dalje nada da je Ana živa i da njen zet nije počinio gnusni zločin.

Po prvi put od nestanka ćerke, ali i saopštavanja vijesti da je njen zet optužen za ubistvo Ane, Milanka govori o svemu što je prethodilo nestanku. Navodi da su joj sumnjive poruke koje joj je ćerka slala samo nekoliko dana prije nestanka u kojima je zahtjevala da odmah dođe u Vašington, piše Nova RS.

„Ćao mama, je l bi mogla sutra da dođeš za Vašington?“, glasila je poruka koju je Ana poslala majci 25. decembra.

„Kako to misliš i zašto mi to sada kažeš? Trebalo je koji dan ranije reći“, odgovorila je Milanka, na šta joj je Ana poslala sledeću poruku: „Brajan i ja se ne slažemo“.

Milanka je upitala ćerku oko čega, na šta joj je ona odgovorila: „Djece“.

U pomenutoj prepisci, Ana je zahtjevala da joj majka dođe tih dana u Vašington.

Foto: Nova RS

„Sutra. Pliz. Na dva mjeseca“, napisala je Ana majci.

Ana i Milanka su se potom dogovarale oko termina i leta, da bi Ana ipak otkazala majci dolazak rekavši: „Možda neće trebati da dolaziš. Pravimo planove vjerovatno za februar“.

Sledeći put Ana je kontaktirala majku uoči Nove godine u 23.59 sati, ali i posle ponoći, tačnije u 00.47, ali se Milanka nije javila. U danima Aninog nestanka, Milanka ćerki šalje potresne poruke.

„Ana, gdje si sine? Nije mi dobro, što mi se ne javiš na poruku?“, neke su od poruka.

Izvor: Nova RS

@crnagoravijesti
Get it on Google Play

Leave a Reply