Objavljeni detalji hapšenja Mirnese u Njemačkoj

Mirnesa S. (42), osumnjičena da je njemačku firmu obezvrijedila za milion eura, stigla je iz Crne Gore na aerodrom u Stuttgartu gdje je juče uhapšena, piše njemački RTL.

Njen advokat je ranije najavio da će se Mirnesa predati, kao i tačno vrijeme njenog dolaska na aerodrom. I dalje se ne zna gdje je sakrila novac.

„Htjela je da se preda, pa je njen advokat kontaktirao s policijom i javio im kada dolazi u Stuttgart“, saopštila je njemačka policija.

Kako javljaju tamošnji mediji, Mirnesa je prilikom hapšenja bila mirna, a policijski službenici su potvrdili da se krila u Crnoj Gori.

Ona je u oktobru, radeći za kompaniju koja je između ostalog obavljala i poslove transporta novca u Stuttgartu, ukrala milion eura. Stavila je novac u crnu torbu i nestala.

Policija je ponudila nagradu u iznosu od 37.500 eura za informaciju o lokaciji žene koja je ukrala ogroman iznos novca. Za sada nije poznato kako je policija locirala Mirnesu i da li im je u tome pomogao neko od građana ili bliskih osoba pljačkašici.

Izvor: Klix BA

Leave a Reply

@crnagoravijesti
Get it on Google Play