Udario ga automobil, pa ga pregazilo drugo vozilo

Milutin P. (68) nastradao je u saobraćajnoj nesreći, kada ga je u Požarevcu jedan automobil udario, a potom ga drugo vozilo pregazilo. Nesrećni čovjek poginuo je na svoj rođendan.

Kako se saznaje, saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 18. 30 sati kada je nastradalog pješaka prvo udario automobil marke “pežo”, a potom drugo vozilo prešlo preko njega.

„Prema nekim informacijama Milutin je bio na sred ulice kada ga je udarilo prvo vozilo. Sumnja se da je vozač automobila marke „pežo“, koji se kretao iz Smedereva ka Velikom Gradištu, išao malo brže nego što je trebalo, te nije mogao da zaobiđe Milutina koji je bio nasred ulice. Možda je u tom trenutku pokušao da pređe ulicu“, objašnjava izvor beogradskih medija upoznat sa slučajem.

On je dodao da je Milutin od udarca pao na put.

„Tada je preko njega prešao automobil koji je dolazio iz suprotnog smera. Nesrećni Milutin preminuo je ubrzo potom. Da tragedija bude još veća tog dana mu je bio rođendan“, dodao je sagovornik Informera, inače poznanik nastradalog čovjeka.

Ubrzo nakon saobraćajne nesreće stigla je Hitna pomoć koja je samo mogla da konstatuje smrt. Bila je i policija koja je obavila uviđaj, a kojim će biti utvrđeno kako je došlo do jezive tragedije.

Izvor: Nova rs

@crnagoravijesti
Get it on Google Play

Leave a Reply