Muškarac izboden ispred noćnog kluba

Foto; Opština Nikšić

Policija je dva sata nakon ponoći obaviještena da je ispred jednog noćnog kluba došlo prvo do verbalnog, a potom i do fizičkog konflikta između više lica. Službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su jutros odmah nakon događaja lišili slobode lice osumnjičeno za krivično djelo ubistvo u pokušaju, saopšteno je iz Uprave policije. 

Kako navode,  na lice mjesta je izašla Interventna jedinica koja je tu zatekla F.Z. (23) iz Nikšića sa vidnim povredama u predjelu stomaka.

“On je odmah prevezen u Medicinski centar na ukazivanje ljekarske pomoći, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede u vidu ubodne rane u predjelu stomaka”, kažu u saopštenju. 

Na licu mjesta je, kako dodaju, izvršen uviđaj i od više licasu prikupljena obavještenja na okolnosti navedenog događaja. 

“Sumnja se da je A.B. (22) nakon kraćeg verbalnog konflikta upotrebom noža oštećenom F.Z. nanio ubodnu ranu u predjelu stomaka. A.B. je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju”, zaključuje se u saopštenju. 

Izvor; Portal Analitika

@crnagoravijesti
Get it on Google Play

Leave a Reply