Uhapšen Podgoričanin zbog heroina

Foto: UP/

Na putu Berane – Rožaje policija je kontrolom jednog vozila pronašla 6,5 kilograma heroina i uhapsila R.D. (33) iz Podgorice.

“Prije tri dana na magistralnom putnom pravcu Berane – Rožaje policija je zaustavila i kontrolisala vozilo marke VW Polo podgoričkih registarskih oznaka i vozača koji je upravljao vozilom – R.D. (33) iz Podgorice. Pregledom vozila pronađen je ruksak u kojem se nalazilo 11 pvc pakovanja heroina, kao i smjesa za miješanje sa ovom materijom, ukupne mase 6,5 kilograma”, kazali su iz Uprave policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se R.D. uhapsi  zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, te mu je nakon toga određeno i zadržavanje.

“Tužilac je naložio i da se sprovedu potrebna vještačenja oduzete materije. Službenici Regionalnog centra bezbjednosti Sjever su u koordinaciji sa Odsjekom za borbu protiv droga i krijumčarenja, protiv ovog lica podnijeli krivičnu prijavu”, zaključili su iz Uprave policije.

Izvor: CdM

Get it on Google Play

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *