Pucnjava u Briselu, ima mrtvih

Jedna osoba ubijena je jutros u pucnjavi, četvrtoj za nekoliko dana u Briselu, prenose briselski mediji.

Nekoliko ljudi je povrijeđeno u pucnjavama, koje su se od nedjelje dogodile u području oko Port de Hala, a jedna osoba je uhapšena, prenosi “Bruxelles Times”.

Kako navodi briselski RTL, sve četiri pucnjave, od kojih je prva bila u nedjelju, povezane sa sukobom dilera droge. Iz kancelarije briselskog javnog tužilaštva potvrdili su da su se u noći utorak na srijedu dogodile dvije punjave.

Prije pucnjave u kojoj je jutros ubijena jedna osoba, u noći sa utorka na srijedu ispaljeni su hici iz automobila na jednu prodavnicu, ali niko nije povrijeđen tom prilikom, naveli su iz tužilaštva. Kako su dodali, policija je na licu mjesta pronašla nekoliko čaura i uhapšena je jedna osoba, koja se nalazila u prodavnici.

U istom kraju u Briselu za samo nekoliko dana dogodile su se četiri pucnjave, od kojih je prva bila u nedjelju uveče, kada su povrijeđene dvije osobe. Do druge pucnjave je došlo u utorak tokom dana, kada je pucano iz ratnog oružja u vazduh, a osumjičeni za pucnjavu su, dok su bježali vozilom, udarili jednu ženu.

Izvor: CdM

Get it on Google Play
TELEGRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *