Budvanin potegao pištolj na policiju

Foto: RTCG

U policijskoj potjeri nadomak Podgorice zbog sumnje da je uperio pištolj na policiju, uhapšen je Budvanin Miro Vujačić, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je obaviještena da je Vujačić krenuo iz Budve ka Podgorici, naoružan pištoljem kako bi se obračunao sa nekim, zbog čega su patrole pokušale da ga zaustave na više mjesta na tom putnom pravcu. On je ubrzo sustignut, u mjestu Barutana, gdje je savladan i uhapšen.

Kako navode iz policije u 17.31 časova obaviješteni su od strane kolega iz Odjeljenja bezbjednosti Budva da se jedno lice vozilom uputilo iz pravca Budve u pravcu Cetinja, odnosno Podgorice, te da kod sebe ima oružje.

“Policija na Cetinju mu je izdala naređenje da se zaustavi, o šta se on oglušio i nastavio kretanje ka Podgorici. U mjestu Barutana gdje je policija postavila blokadu on je izašao iz vozila i pokušao da pobjegne. Potom su ga policajci zaustavili. Prilikom hapšenja osumnjičeni je uperio pištolj u pravcu policajaca nakon čega je razoružan i uhapšen”, navode iz policije, a prenosi portal CdM.

Osim pištolja, od osumnjičenog je oduzet i nož.

Izvor: CdM

Get it on Google Play